MUP

Mostar: 'Pao' s vozilom neregistriranim 7 godina, i sa zeljastom tvari

Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2022. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Automobil zadnji put registriran 2015. godine i neodređena količina ''zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu'' plijen je mostarske policije koja je 30. listopada, oko 3:00 sata u Ulici Stjepana Radića zaustavila vozilo marke Polo kojim je upravljao D.J. (1971).

''Kontrolom je utvrđeno da je registracija navedenog vozila istekla 2015. godine. Tom prilikom  D.J. je patroli policije dragovoljno predao neodređenu količinu zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Isti je lišen slobode, a predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti'', naveo je MUP HNŽ-a u svojem biltenu.

Istog dana, patrola policije je na lokalitetu Bijelog polja uočila dva vozila, a prilaskom istima u vozilu marke Ford zatekli su dvije osobe.

''Na vozačevom mjestu nalazio se M.N. (1967) iz Mostara koji je patroli predao opojnu drogu speed, a na mjestu suvozača nalazila se A.Č. (1986) koja je patroli predala opojnu drogu marihuanu. Navedene osobe su lišene slobode, a predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti'', navedeno je u izviješću MUP-a HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close