Nesreća na Bišću

Mostar: Ozlijeđeni vozač u životnoj opasnosti, hitno potrebna krv

Vijesti / Crna Kronika | 11. 10. 2016. u 08:19 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muška osoba D. M. je hospitaliziran na Jedinici intenzivnog liječenja Sveučilišne kliničke bolnice Mostar te se nalazi u životnoj opasnosti, potvrđeno je za Bljesak.info iz SKB Mostar na upit o zdravstvenom stanju vozača koji je jutros sudjelovalo u prometnoj nesreći na Bišću polju u Mostaru.

''D.M. (rođen 1964.) je zadobio teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. Nakon dijagnostičke obrade koja je u tijeku, za danas je planiran operativni zahvat'', rekla je za Bljesak.info Adrijana Pandža, glasnogovornica SKB Mostar.

Kako doznajemo, za operativni zahvat je hitno potrebna krvna grupa B negativna ili A negativna te je potrebno javiti se na odjel Transfuzije u SKB Mostar.

Podsjećamo, ozlijeđeni je upravljao vozilom Ford Focus u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros na Bišću polju u Mostaru kad je, kako neslužbeno doznajemo, udario u prikolicu tegljača koji je izlazio na prometnicu.

Na licu mjesta su intervenirali pripadnici Vatrogasne postrojbe Mostar koji su otpilali vozilo Ford Focus kako bi unesrećenog izvukli iz automobila.

Kopirati
Drag cursor here to close