Na djelu

Mostar: Opljačkana kladionica i pokušaj provale u trgovinu, uhićen maloljetnik

Vijesti / Crna Kronika | 10. 12. 2015. u 09:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu u 22:20 sati PU Mostar je obaviještena od strane radnice kladionice 'Sport plus' u Ul. Z. Frankopana da je nad istom izvršeno razbojništvo.

Izlaskom na mjesto događaja pripadnici policije su utvrdili da su dvije nepoznate maskirane osobe ušle u kladionicu i uz prijetnju vatrenim oružjem ukrali određenu količinu novca.

O svemu su odmah upoznate patrole policije na terenu, te su poduzete sve potrebne mjere i radnje na otkrivanju izvršitelja ovog kaznenog djela.

Istu večer u 22:30 sati PU Mostar je obaviještena da je u tijeku provala u prodavnicu autodijelova na Tekiji. Odmah su na mjesto događaja izašli pripadnici policije koji su prilikom dolaska do objekta primjetili tri mlađe muške osobe koje su počela bježati.

Službenici policije su sustigli jednu osobu, a radi se o maloljetniku B.B. (1999.) dok su ostale dvije osobe uspjele pobjeći.

Za osobe koje su u bjekstvu utvrđen je identitet, a radi se o Mirsadu A. (1989.) i Ismal A. (1992.), te su odmah poduzete sve mjere i radnje na pronalsku istih. Istragu vodi Odjel krim. policije, a o svemu je upoznat tužitelj, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close