I dalje krade

Mostar: Nepopravljivi lopov ponovno uhvaćen na djelu

Vijesti / Crna Kronika | 07. 11. 2016. u 14:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u 17:10 sati patrola policije Policijske uprave Mostar je u ulici Zrinski Frankopana lišila slobode osobu E.P. (1984.) koji je izvršio više provala u podrumske prostorije u navedenoj ulici, navodi se u izvješću MUP-a HNŽ.

Inače, ova osoba je do sada privedena veliki broj puta i uvijek se našla na slobodi. Kako se saznaje iz policije, u zatvoru završi tek kada se nakupi veći broj kaznenih djela, te ga tada tužiteljstvo osudi na zatvorsku kaznu.

Na meti ove osobe do sada su se nalazili bicikli različitih proizvođača, alati i ostale stvari koje bi se našle u podrumskim prostorijama, ali i provale u automobile. Također, policijski službenici su zabilježili i niz drugih kaznenih djela, a među njima je i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Prije dvije godine u parku u naselju Tekija betonskim blokom je teško ozlijedio Sanela Z. (1978.). Sanel je tada bio hospitaliziran u mostarskoj medicinskoj ustanovi, a posljedice ozljeda osjeća i danas.

Bljesak.info neslužbeno saznaje da je riječ o osobi Esmin Pilav koji je osim po krađama 'poznat' i po uživanju opojnih droga.

Kopirati
Drag cursor here to close