Šutnja

Mostar: Nakon niza krađi, 33-godišnjaku produžen pritvor

Vijesti / Crna Kronika | 15. 03. 2017. u 17:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odavno policijskim službenicima poznati Esmin P. (1984.) priveden je u utorak na Tekiji sa ukradenim biciklom i trimer kosilicom koje je otuđio u Ulici Stjepana Radića u Mostaru.

Nakon kriminalističke obrade u policiji, priveden je u Tužiteljstvo gdje se branio šutnjom. Bljesak.info neslužbeno saznaje da mu je produžen pritvor. Više puta kontaktirali smo tužiteljstvo kako bi provjerili informaciju, međutim odgovora nije bilo.

Slobode je lišen u utorak oko 16:15 sati, te je u policijskim prostorijama priznao krađu. Inače za njega se vežu broje krađe i provale u podrumske prostorije stanova i kuća, te krađe brojnih predmeta, a posebno se 'specijalizirao' za krađu bicikala.

Već prije su mu dokazane krađe iz automobila, stanova, podruma, garaža i slično. Osuđivan je više puta na zatvorske i uvjetne kazne. Također sudjelovao je i u tučnjavama, te je prije dvije i pol godine nanio teške tjelesne ozljede Sanelu Zalihiću koji je krajem 2016. godine preminuo u bolnici.

Ukradene stvari je predavao drugoj osobi koja ih je skladištila u svom stanu i garaži, a za dosta stvari Esmin P. je brzo pronalazio kupce. Osim krađa, Esmin P. je privođen i zbog droge.

Kopirati
Drag cursor here to close