Vrapčići

Mostar: Kombi i osobni automobil se sudarili pred stadionom

Vijesti / Crna Kronika | 03. 09. 2017. u 16:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Vrapčićima se u nedjelju popodne dogodila lakša prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali kombi i osobni automobil koji se kretao magistralnom cestom.

Nezgoda se dogodila ispred ulaza na Veležov stadion u Vrapčićima gdje se u tom trenutku igrala utakmica između Veleža i Travnika, te je na tom dijelu magistralne ceste bila velika gužva.

''Kombi koji je sudjelovao u nezgodi kretao iz pravca Mostar-Sarajevo i skrenuo u suprotnu traku kojom se kretao osobni automobil iz drugog pravca. Do udesa je došlo na traci kojom se kretalo osobno vozilo te je potom kombi zavrsio na parkingu gdje je i namjerio da skrene. Zatim je taj kombi udario jos dva parkirana automobila'', napisoa nam je naknadno čitatelj.

Za sada nije poznato je li bilo ozlijeđenih osoba. Na mjestu događaja su i policijski pripadnici, koji obavljaju očevid i reguliraju promet.

Inače, nakon prvih kiša, na skliskim prometnicama u Hercegovini često se događaju prometne nesreće.

BiHAMK je danas priopćio da u većem dijelu BiH kiša koja pada uvjetuje da se promet odvija usporeno i otežano po vlažnom, odnosno mokrom kolniku. Mogući su odroni zemlje ili kamenja na kolnik, posebno na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prijevoja. Vozače savjetuju da voze maksimalno oprezno i da vožnju prilagode uvjetima na cesti.

Kopirati
Drag cursor here to close