Razbojništvo

Mostar: Dugim cijevima na benzinsku crpku, nožem na radnicu Konzuma

Vijesti / Crna Kronika | 04. 03. 2016. u 08:37 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak je u Mostaru opljačka benzinska crpka, kladionica, te trgovina 'Konzum'.

Muška maskirana osoba je uz prijetnju dugim naoružanjem opljačkala benzinsku crpku Gazprom u mjestu Konjusi. Policija je priopćila kako je izvršeno 'Razbojništvo' nad djelatnicom crpke, te da je tom prilikom otuđena izvjesna količina novca.

U četvrtak u 9:40 sati od strane nepoznate maskirane osobe otuđen je neutvrđeni iznos novca iz trgovine 'Konzum' koji se nalazi u ulici Kneza Domagoja. Kako je priopćeno iz MUP-a razbojništvo je prijavila djelatnica trgovine kojoj je pljačkaš prijetio nožem.

Istog dana izvršena je pljačka u kladionici 'Millennium', koja se nalazi u ulici Maršala Tita.

''Patrola policije je utvrdila da je u kladionicu ušao nepoznati muškarac, visine oko 175 cm, koji je u ruci imao neki predmet, te da je od djelatnice otuđio novac'', priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

O svim slučajevima upoznat je nadležni tužitelj, te su poduzete potrebne mjere.

Za protekla 24 sata (3/4. ožujka 2016.godine) iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je pet prijava: na području Mostara četiri i na području Konjica jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja: na području Mostara dva i na području Stoca jedan.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su četiri prometne nesreće, sve na području Mostara. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close