Palice, boce, kamenice

Mostar: Djeca spremala nerede, roditelji 'fasovali' po džepu

S crnim kapuljačama, teleskopskim palicama, bocama i kamenicama, maloljetnici su se na Španjolskom trgu spremali za izazivanje incidenta
Vijesti / Crna Kronika | 07. 08. 2020. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maloljetnici u Mostaru spriječeni su u izazvianju incidenta.

Naime, kako se navodi na stranicama MUP-a HNŽ-a  u četvrtak oko 21,00 sati PU Mostar je obaviještena da se na lokalitetu Španskog trga u Mostaru skuplja veća skupina osoba u crnim duksericama s kapuljačama na glavi.

''Dolaskom na lice mjesta djelatnika policije, isti su se dali u bijeg prema parku Zrinjevac, oglušujući se na naredbe djelatnika policije da stanu'', navodi se u izvještaju.

Djelatnici policije su sustigli tri osobe i to malodobne L.V.(2005.), G.J.(2004.) i N.O.(2004.) koji su tom prilikom policiji predali teleskopsku palicu dok su u blizini zgrade Gimnazije pronađene skupljene veće količine kamenica i boca.

Navedene osobe su dovedene u službene prostorije PU Mostar, pozvani su njihovi roditelji te im je uručen prekršajni nalog u iznosu od 500 KM.

Inače, iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su dva prekršaja i to na području Mostara jedan i na području Čapljine jedan.

Kopirati
Drag cursor here to close