Kod crkve

Mostar: Četiri dječaka pretukla vršnjaka

Napad je PS Mostar Centar prijavio otac napadnutog dječaka, nakon čega su policijski službenici identificirali i kaznili napadače, odnosno njihove roditelje.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 12. 2018. u 10:15 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri maloljetnika, učenika devetog razreda osnovne škole, napala su svog vršnjaka u petak 30. studenog pokraj crkve u Ulici kneza Višeslava u Mostaru, doznaje Bljesak.info.

Napad je PS Mostar Centar prijavio otac napadnutog dječaka, nakon čega su policijski službenici identificirali i kaznili napadače, odnosno njihove roditelje.

''Napala su ga četiri vršnjaka. Operativnim radom policijski službenici identificirale su osobe koje su napale maloljetnika, pozvani su u policijsku upravu Mostar i njihovim roditeljima,  obzirom da se radilo o četiri maloljetnika, polaznicima devetog razreda osnovne škole, uručeni su prekršajni nalozi i pojedinačna kazna u iznosu od 500 KM'', rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Rasječena usna i crvenilo po tijelu

Napadnuti dječak zadobio je vidne ozljede, kako govori Marić, nakon čega je hospitaliziran na odjelu CUM-a Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

''Udarali su ga nogama i rukama po tijelu, imao je rasječenu gornju usnu, vidljivo crvenilo po glavi i po cijelom tijelu. Uz njega je bio jedan prijatelj, koji mu je pomogao da ustane, javili su roditeljima koji su ga odveli na CUM gdje je hospitaliziran nakon čega je otac podnio prijavu policijskoj upravi'', govori Marić.

Opomena roditeljima

Iz MUP-a HNŽ ističu kako njihovi djelatnici  angažirano rade na sprječavanju međuvršnjačkog nasilja te da ovaj slučaj treba biti i opomena roditeljima da više obrate pažnju na svoju djecu.

Podsjećamo, u mostarskoj javnosti dignuta je prašina vezana za međuvršnjačko nasilje nakon što su se pojavile informacije o postojanju ženske bande koja je ozlijedila jednu djevojčicu te tvrdnje roditelja da se sve pokušalo zataškati.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close