Protekla 24 sata

Mostar: Amerikancu ukraden TV, Direkciji foto aparat

Vijesti / Crna Kronika | 12. 02. 2016. u 07:55 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je osam prijava (na području Mostara sedam i na području Konjica jedna prijava).

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je pet prometnih nezgoda i to na području Mostara dvije, na području Čapljine jedna i na području Konjica dvije u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

U četvrtak se u Policijsku upravu Mostar obratio E.P. iz Mostara i prijavio da je od strane nepoznate osobe izvršena provala u prostorije Direkcije za izgradnju sportskog centra Mostar iz kojih je tom prilikom ukraden digitalni foto aparat.

Na licu mjesta izvršen je očevid, a istragu vodi Odjel krim. policije PU Mostar.

Istog dana u PU Mostar obratio se J.T. (1980.) državljanin USA i prijavio provalu u prostorije udruženja 'Focus' na Trgu I. Krndelja bb. Izlaskom na lice mjesta pripadnici policije su utvrdili da je nepoznati izvršitelj nasilnim putem otvorio ulazna vrata i iz unutrašnjosti ukrao tv LG. Upoznat Odjel krim. policije.

U četvrtak oko 22 sata pripadnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ su, radeći na sprJečavanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, izvršili pretres kuće u mjestu Kuti-Livač koju koristi N.N. (1990.) iz Mostara.

Tom prilikom kod istog su pronađeni tragovi koji upućuju na izvršenje ovog kaznenog djela kao i jedna ručna bomba, te više komada streljiva 7,62 mm. Osoba je lišena slobode i nad njom je izvršena kriminalistička obrada.

Također u četvrtak oko 23 sata pripadnici Sektora krim. policije su na lokalitetu parking prostora kod nogometnog stadiona Zrinjski lišili slobode osobu M.M. (1996.) iz Mostara zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio KD 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'.

Tom prilikom od istog je oduzeta jedna pvc vrećica sa zatvaračem i jedna metalna kutija sa sadržajem zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na marihuanu. Nad osobom je izvršena kriminalistička obrada, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close