Akcija FUP-a

Mostar: 20-godišnjak pao zbog dilanja droge

Vijesti / Crna Kronika | 26. 03. 2021. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Federalne uprave policije pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije lišili su slobode jednu osobu iz Mostara inicijala M.D. (2001).

Foto: FUP / Plijen u Mostaru

Sumnjiči ga se za izvršenje krivičnog djela "Nedopuštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" iz člana 238. stav. 1. Krivičnog Zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

M.D. lišen je slobode u iznajmljenom apartmanu "Student City" u Mostaru, koji je koristio radi pripreme i dalje prodaje opojne droge konzumentima.

U skopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Mostaru izvršen je pretres spomenutog apartmana koji je koristi osumnjičeni kao i njegovo putničko motorno vozilo.

Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina droge "Cannabis Sativa L", kao i "Amfetamin", digitalna vaga i drugi pribor za pripremu, pakiranje i dalju preprodaju opojne droge.

Osoba lišena slobode je kriminalistički obrađena u službenim prostorijama FUP-a u Mostaru gdje zadržano 24 sata te je protiv istog podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close