Imigranti

Moldavac po Brčkom vozao Afganistance

Vijesti / Crna Kronika | 22. 03. 2017. u 15:53 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak oko 12.30 sati policija je obaviještena da su u teretnom motornom vozilu Scania, u krugu jedne privatne tvrtke u Brčkom, prilikom istovara robe, uočena tri nepoznate osobe.

Policijski službenici su u tovarnom dijelu teretnog motornog vozila zatekli tri nepoznata muške osobe i provjerom njihovog identiteta utvrdili da se radi o osobama s područja Afganistana.

Daljnjim radnjama utvrđeno je da su isti dovezeni teretnim motornim vozilom, registarskih oznaka Republike Moldavije, kojim je upravljao vozač s inicijalima E. M. rođen 1988. godine iz Moldavije.

O svemu je upoznat dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH pod čijim nadzorom je obavljen očevid te pretresa teretnog motornog vozila, sukladno naredbama Suda Bosne i Hercegovine.

Vozač kamiona, koji se dovodi u vezu s izvršenjem kaznenog djela "krijumčarenje ljudima", uhićen je i tijekom dana će, uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu, biti predan Tužiteljstvu BiH radi daljeg kazneno-pravnog procesuiranja.

Pronađene tri osobe predane su inspektorima Službe za poslove sa strancima BiH, radi poduzimanja daljnjih mjera i radnji iz njihove nadležnosti, priopćeno je iz brčanske Policije.

Kopirati
Drag cursor here to close