Uhićena dvojica

Mladići provalili u trafiku

Vijesti / Crna Kronika | 07. 01. 2015. u 14:01 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak u 05:10 sati u policijsku stanicu Travnik od strane građana prijavljeno je da je u tijeku provala u kiosk vlasništvo poduzeća 'I Novine', koji se nalazi u Bosanskoj ulici u Travniku.

Odmah je na lice mjesta upućena patrola, koja je ustanovila da je izvršena teška krađa u navedeni kiosk, dok je ostalim patrolama dat zadatak pretrage terena s ciljem pronalaska osumnjičenih. Ubrzo su u mjestu Vakuf, općina Travnik policijske patrole uočile osobu koja je pokušala pobjeći, ali je od strane patrole sustignuta i lišena slobode.

Radi se o osobi inicijala M.B. rođen 1992. godine iz Travnika, koji je tijekom kriminalističke obrade priznao da je zajedno sa osobom A.Đ. rođen 1996. godine iz Travnika izvršio tešku krađu iz kioska.

Drugi osumnjičeni je nakon toga također lišen slobode i u tijeku je i njegova kriminalistička obrada. Po završetku svih potrebnih istražnih radnji, službenici krim. policije PS Travnik će podnijeti izvještaj nadležnom tužiteljstvu o počinjenom kaznenom djelu, navedeno je iz MUP-a USŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close