Životno ugrožen

Mostar: Zdravstveno stanje mladića ozlijeđenog u navijačkim neredima i dalje nepromijenjeno

''Zdravstveno stanje pacijenta E.P. 2002. je i dalje nepromijenjeno. Radi se o teškim tjelesnim ozljedama koje su opasne po život'', rekla je za Bljesak.info Adrijana Pandža ispred SKB Mostar.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 11. 2021. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devetnaestogodišnji E.P.(2002) koji je u navijačkim neredima teško ozlijeđen i dalje je životno ugrožen. Hospitaliziran je na Odsjeku za neurokiruršku anesteziju s jedinicom intenzivnog liječenja, rečeno je za Bljesak.info iz SKB Mostar.

''Zdravstveno stanje pacijenta E.P. 2002. je i dalje nepromijenjeno. Radi se o teškim tjelesnim ozljedama koje su opasne po život'', rekla je za Bljesak.info Adrijana Pandža ispred SKB Mostar.

Naime, mladić je nakon ukazane liječnike pomoći u kantonalnoj bolnici Dr. Safet Mujić hitno prevezen u SKB Mostar gdje je ustanovljeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede opasne za život. U SKB-u Mostar bio je podvrgnut hitnoj operaciji.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić je ranije u izjavi za Bljesak. info kazao je kako policija privodi i saslušava svjedoke, te radi na identifikaciji osoba koje su izazvale nerede i poduzima sve mjere i radnje da ih privede i kriminalistički obradi.

Podsjećamo, obračun više desetaka osoba dogodio se u subotu u popodnevnim satima kod nekadašnjeg mostarskog Hotela Ero. Prema neslužbenim informacijama, do incidenta je došlo zbog ocrtavanja navijačkih grafita u tom dijelu grada. Mostarska policija pucala je u zrak kako bi rastjerala sukobljene huligane, a tijekom nereda ozlijeđena su i dvojica policajaca kojima je pomoć ukazana u SKB Mostar.

Navijačke nerede osudio je mostarski gradonačelnik Mario Kordić tražeći sankcioniranje prijestupnika, a na mjesto incidenta izašao je i ministar MUP-a HNŽ Slađan Bevanda koji je odbio komentirati incident.

Kopirati
Drag cursor here to close