Pucnjava

Mjesec dana pritvora zbog pokušaja ubojstva u Vitini

Vijesti / Crna Kronika | 03. 06. 2016. u 11:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postupajući po prijedlogu Županijskog tužiteljstva Županijski sud u Širokom Brijegu odredio je 30 dana pritvora B. J. (38) iz Vitine, navodi se iz MUP-a ŽZH.

Podsjećamo, u utorak u 19:50 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je na javnom mjestu u Vitini iz vatrenog oružja u nogu ranjen S. A. (51) iz Vitine te je isti, nakon hitne medicinske pomoći ukazane u Domu zdravlja Ljubuški, prevezen u SKB Mostar.

Za Bljesak.info tada je iz Ureda za informiranje SKB Mostar priopćeno kako je S.A. zadobio lakše tjelesne ozljede. O navodima iz prijave policija je odmah izvijestila dežurnog županijskog tužitelja.

Policijski službenici PU Ljubuški izišli su na teren i lišili slobode B. J. (38) iz Vitine te je od istoga, uz izdanu potvrdu, izuzet pištolj s pripadajućim spremnikom za streljivo. Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Ljubuški, a nad B. J. (38) je izvršena kriminalistička obrada.

Po završetku kriminalističke obrade PU Ljubuški je podnijela Županijskom tužiteljstvu Izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv B. J. (38) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Ubojstvo u pokušaju' iz čl. 166. u svezi s čl. 28. KZ-a FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close