Pretres i droga

Mjesec dana pritvora zbog pet kg droge

Vijesti / Crna Kronika | 14. 02. 2017. u 12:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postupajući tužitelj Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije je sucu za prethodni postupak Općinskog suda Tuzla stavio prijedlog za određivanje pritvora za Ervina Đulovića (29) iz Tuzle zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'.

Pripadnici Federalne uprave policije su po nalogu postupajućeg tužitelja i uz naredbu Općinskog suda Tuzla, a uz asistenciju pripadnika MUP-a TŽ, u nedjelju 12.2.2017. godine u popodnevnim satima u tuzlanskom prigradskom naselju Šički Brod izvršili pretres automobila koji je osumnjičeni koristio i u karambolci vozila pronašli šest paketa sa ukupno 4 kilograma i 750 grama opojne droge amfetamin, nabavljene za dalju prodaju.

Također, kod osumnjičenog je pronađen i mobilni telefon i veći broj SIM kartica, koji su privremeno oduzeti i tijekom istrage će biti predmet vještačenja, navodi se iz Ureda za informiranje Županijskog tužiteljstva TŽ.

Nakon pretresa osumnjičeni je lišen slobode. Federalna uprava policije je obavila kriminalističku obradu, te je Đulović u ponedjeljak uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i prateće dokaze, predat u nadležnost Tužiteljstva.

Postupajući tužitelj je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičenog. Istraga u ovom predmetu je i dalje u tijeku.

Kopirati
Drag cursor here to close