Mirzad Brkić

U Neumu lišen slobode sin Hanke Paldum

M.B. iz Sarajeva je prijavljen i slobode lišen zbog sumnji da je psihički i fizički maltretirao žensku osobu, koju je prisiljavao na intimni odnos.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 09. 2021. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Neumu je lišen slobode Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum saznaje Bljesak.info iz povjerljivih policijskih izvora zbog sumnje da je fizički i psihički maltretirao djevojku (1995.), te je protiv njezine volje prisiljavao na intimni odnos.

Jučer je ženska osoba prijavila kako je, u njezinoj kući u Neumu, M.B. iz Sarajeva (1985.) fizički i psihički maltretirao njezinu gošću (1995.), te je protiv njezine volje prisiljavao na intimni odnos.

Informacije o prijavi i lišavanju slobode osumnjičenog potvrdio nam je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a rekavši:

''Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gdje stanuju; jedna muška osoba M.B. (1985.) godište iz Sarajeva tijekom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretirala njenu gošću (1995.) godište iz Sarajeva'', rekao je Marić nadodavši da u prijavi stoji da ju je protiv njene volje prisiljavao na intimni odnos.

Informacija je kasnije obavljena u biltenu MUP-a HNŽ-a gdje se navodi da je M.B. lišen slobode i službenim vozilom prevezen u Mostar. S navedenim slučajem je upoznat nadležni tužitelj, a rad su nastavili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ.

Inače, Brkić je od ranije poznat javnosti po svojim ispadima, te je kako su mediji ranije pisali proglašen krivim za prometnu nesreću u siječnju 2014. godine u kojoj su teško ozlijeđene tri pješakinje.

Poslije udesa, Brkić je podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je konstatirano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Brkić se kako su tada mediji pisali, na zadnjem ročištu izjasnio da nije kriv.

Sud je tada naložio liječenje u psihijatrijskoj klinici te oduzimanje vozačke na jednu godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close