30 zabavljača

Masovna tučnjava na zabavi kršitelja mjera

Prema odluci Republičkog štožera za izvanredne situacije dozvoljen broj osoba na privatnim okupljanjima je 10, dok se na javnim okupljanjima može naći najviše 30 osoba.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 03. 2021. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest osoba sudjelovalo je u tučnjavi na privatnoj zabavi koju je M.J. iz Šipova organizirao u Kninskoj ulici u ovoj općini, objavljeno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Naime, policija je sinoć dobila prijavu da je došlo do tučnjave u spomenutoj ulici, a izlaskom na teren utvrđeno je da se na privatnoj zabavi nalazi 30 osoba, što je u suprotnosti s mjerama iz zaključka Republičkog stožera za vanredne situacije.

Iz policije su naveli da će protiv M.J. biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja ograničenje kretanja na određenom prostoru, a protiv V.M., S.R., S.P., R.J., S.S. V.M. zbog tučnjave i fizičkog napada.

V.M. će također biti prijavljen i za prijetnje.

"Policijska uprava Mrkonjić Grad poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi. U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu s važećim zaključcima Republičkog štaba za izvandredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad će i u sljedećem razdoblju nastaviti s provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti", navodi se u priopćenju PU Mrkonjić Grad.

Nezavisne novine navode kako je prema odluci Republičkog štožera za izvanredne situacije dozvoljen broj osoba na privatnim okupljanjima je 10, dok se na javnim okupljanjima može naći najviše 30 osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close