'Pala jabuka'?

Međugorje: Maskirani i naoružani razbojnici opljačkali sef u Herceg etno selu

"U tijeku je očevid, poduzimaju se ostale mjere i radnje da se pronađu počinitelji”, kazao je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić
Vijesti / Crna Kronika | 13. 05. 2019. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naoružani maskirani napadači u petak navečer oko 23:45 sati izveli su spektakularnu pljačku u Herceg etno selu u Međugorju, u kojoj je, prema neslužbenim informacijama, otuđen veći iznos novca.

Pljačka se, navodno prema pisanju Večernjeg lista, dogodila u vrijeme dok se na prostoru Herceg etno sela odvijalo svadbeno slavlje, što su pljačkaši iskoristili kako bi lakše izveli svoj plan.

"Pljačka se dogodila u petak iza 23 sata kada su tri maskirane osobe, naoružene s dvije automatske puške i pištoljem iz Herceg etno sela otuđile neutvrđeni iznos novca. U tijeku je očevid", kazao je za Bljesak.info glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Pljačka u Herceg etno selu nedaleko od Međugorja samo je još jedna u nizu koja se posljednjih mjeseci dogodila na području Hercegovine. Podsjetimo, krajem ožujka u Bišću Polju u Mostaru dogodila se oružana pljačka skladišta u kojoj je čak došlo i do uporabe vatrenog oružja. Tom prilikom ranjen je i zaštitar koji je radio na osiguranju objekta. Razbojnici su tom prilikom otuđili kombi pun cigareta, a policija je nedugo nakon pljačke pronašla prazan kombi na području Slipčića.

Početkom istog mjeseca izvršena je i spektakularna pljačka bankomata u objektu Binga, također u Bišću Polju. Bankomati su sve češće na udaru pljačkaša u Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close