NN osobe

Maloševići: Kuća ispreturana, vozilo ukradeno

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije te utvrdili da je izvršena provala na prozor i da su stvari ispreturane, a iz garaže otuđeno vozilo "Chevrolet TLZ".
Vijesti / Crna Kronika | 04. 02. 2022. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"U četvrtak u 20,10 sati u PU Mostar obratila se DŽ.F. (1951.) iz Mostara i prijavila da je u mjestu Maloševići od strane nepoznatih osoba u proteklih 15-ak dana izvršena provala u kuću vlasništvo njene sestre, u kojoj nitko ne boravi.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije te utvrdili da je izvršena provala na prozor i da su stvari ispreturane, a iz garaže otuđeno vozilo Chevrolet TLZ. Upoznat Odjel krim. policije.

Za protekla 24 sata (3/4.2.2022.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirane su 4 prijave i to na području Mostara 2, na području Konjica 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan slučaj i to na području Mostara 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirana je 1 prometna nezgoda i to na području Mostara 1 u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba", stoji u priopćenju za javnost MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close