Sarajevo

Maloljetnik poginuo skočivši sa 8. kata nakon što je u stanu izbio požar

Vijesti / Crna Kronika | 14. 12. 2015. u 19:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U naselju Dobrinja, u ulici Branislava Nušića na broju 166, danas je u poslijepodnevnim satima poginuo maloljetnik, skočivši sa zgrade u toj ulici.

Glasnogovornik MUP-a Sarajevske županije Irfan Nefić kazao je da je Ministarstvo unutarnjih poslova ove županije danas u 16.10 sati obaviješteno da je u haustoru u spomenutoj ulici na osmom katu izbio požar, a nedugo potom i da je maloljetnik skočio najvjerojatnije sa 8. kata na betonsku podlogu.

Na mjesto događaja odmah su upućene policijske patrole, kao i ekipa za hitnu medicinsku pomoć te vatrogasci. Na žalost, medicinsko osoblje moglo je samo konstatirati smrt maloljetnika.

Za intervencijom vatrogasaca nije bilo potrebe pošto se vatra u međuvremenu sama ugasila.

''O ovom događaju obaviješteno je Tužiteljstvo Sarajevske županije, čija je tužiteljica rukovodila uviđajem kojeg su vršili službenici MUP-a SŽ. Također, angažiran je i sudski vještak medicinske struke koji će dati svoj nalaz i mišljenje u vezi s ovim događajem'', istaknuo je Nefić.

Potvrdio je da službenici MUP-a SŽ provode potrebne mjere i radnje na potpunom rasvjetljavanju i dokumentiranju ovog događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close