Karakaj

Majka i kćer poginule u prometnoj nesreći, uzrok nesreće neprilagođena brzina

Vijesti / Crna Kronika | 20. 02. 2015. u 09:55 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Karakaj sinoć se dogodila teška prometna nezgoda u kojoj su dvije osobe, majka i kćerka, izgubile život.

Na mjestu prometne nesreće, do koje došlo oko 20.00 sati, poginula je tridesetšestogodišnja žena S.K, dok je njena šestogodišnja kćerka od posljedica povreda preminula u bolnici u Tuzli, javlja Fena.

Također, tri osobe su ozlijeđene.

Iz CJB Bijeljina je priopćeno da su se sudarili vozilo ''golf 4'' kojim je upravljao H.M., a njegov suvozač je bio sedamnaestogodišnji mladić koji je zadobio lakše ozljede i ''golf 2'' kojim je upravljao D.K. koji je zadobio lakše povrede i suvozač S.S. koji je prevezen u UKC Tuzla. Vozači oba automobila prošli su bez težih ozljeda.

Putnici u vozilu bili su S.K. (1979.), koja je od zadobivenih ozljeda smrtno stradala i djevojčica starosti šest godina koja je zadobila teške ozljede. Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nezgodi djevojčica je preminula u UKC Tuzla u 23.00 sati.

Neslužbeno, na "golf 2“ je, prilikom skretanja, naletjelo vozilo “golf 4”, kojim je upravljao Halmedin Muratović iz Križevića.

U Centru javne sigurnosti Bijeljina Feni je potvrđeno da je uzrok sudara, do kojeg je došlo oko 20.00 sati, najvjerojatnije neprilagođena brzina uvjetima puta.

Kopirati
Drag cursor here to close