Potraga i istraga

Lukavac: Otkriveni napadači na starca i policiju

Vijesti / Crna Kronika | 26. 02. 2016. u 09:11 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoran i Slaviša Mihajlović iz Bijeljine, te Velibor Tomić i Dragan Džaković iz Lopara identificirani su kao napadači koji su pucali iz automatskog oružja na pripadnike policije koji su u naselju Rosulje u općini Lukavac vršili očevid radi rasvjetljavanja razbojništva nad povratnikom Urošem Stojanovićem, rekli su Srni iz dobojskog Centra javne bezbjednosti, pozivajući se na podatke iz MUP-a Tuzlanske županije.

Glasnogovornik MUP-a Tuzlanske županije Izudin Šarić rekao je Srni da se još jedna osoba može dovesti u vezu sa napadačima, kao pomagač, te da je istraga u tijeku. Policija i dalje traga za njima, a ceste kojima su se osumnjičeni mogli kretati blokirane su.

U potrazi sudjeluju pripadnici MUP-a Tuzlanske županije i Centra javne bezbjednosti Doboj. Ukoliko vremenski uvjeti dozvole, bit će angažiran i helikopter Republike Srpske.

Četiri osobe pucale su u četvrtak iz automatskog oružja na pripadnike policije koji su u naselju Rosulje vršili očevid radi rasvjetljavanja razbojništva nad Urošem Stojanovićem (87), srpskim povratnikom u Donju Brijesnicu kod Lukavca, koji je pretučen u srijedu, 24. veljače.

Nakon što su jučer u 10:30 sati pucali na policiju, napadači su automobilom pobjegli ka Petrovu.

Stojanoviću, koji živi sam u obiteljskoj kući u zaseoku Rosulje, nanesene su ozljede po rukama, glavi i tijelu, zbog čega je ozlijeđeni starac u teškom stanju prebačen u tuzlansku bolnicu. Njega je vezanog u kući pronašao susjed, piše Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close