Krađe

Loš početak godine za vlasnike Golfova u Mostaru

Vijesti / Crna Kronika | 10. 03. 2016. u 10:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Godina 2016. loše je počela za vlasnike Golfova u Mostaru. Naime, od početka godine u gradu na Neretvi ukradeno je 13 Golfova, a samo u deset dana ožujka na meti kradljivaca bila su četiri vozila ove marke.

Tako se prema policijskom izviješću, 9. ožujka oko 22,35 sati u PU Mostar obratila se J.K. (1965) i prijavila da joj je tijekom noći otuđeno vozilo marke VW Golf II dok se nalazilo parkirano u Ulici fra A. Miletića.

Dan ranije u PU Mostar je prijavio J.B.(1987) iz Gruda da mu je otuđeno vozilo VW Golf V dok se nalazilo parkirano u Ulici Zagrebačka u Mostaru. Upoznat Odjel krim. policije, kao i sve policijske patrole na terenu.

Tijekom noći 7. ožujka M.P. iz Mostara je ostala bez Golfa II, crvene boje. Vozilo je bilo parkirano u Ulici Franjevačka. Iste noći bez Golfa V ostala je V.Š., a automobil sive boje ukraden je s parjkinga u Ulici Stjepana Radića.

''Poduzete su potrebne mjere'', navodi policija u svim izviješćima o ukradenim Golfovima.

Inače, Na području Hercegovačko-neretvanske županije u prva dva mjeseca ove godine ukradeno je 21 vozilo od čega je njih 14 ukradeno u Mostaru.

Prema podacima koje je Bljesak.info dobio iz MUP-a HNŽ-a, u Mostaru je u ovom razdoblju prednjačila krađa automobila Golf 3, a najviše automobila ukradeno je u naselju Bijeli brijeg te u Vukovarskoj i Splitskoj ulici.

I prošle je godine Golf bio najčešća meta, pa u statistici ukradenih automobila 2015. godine među 75 ukradenih najviše ima Volkswagen automobila, njih 54.

Kopirati
Drag cursor here to close