Provale i krađe

Lopovi u HNŽ-u u akciji: Ukrali klimu, aparat za šišanje, pokušali ući u benzinsku

Vijesti / Crna Kronika | 28. 01. 2016. u 08:55 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Hercegovačko-neretvanskoj županiji u srijedu je zabilježeno više krađa i provala. U jablaničkoj općini ukraden je klima uređaj u vlasništvu HT Eroneta.

''PS Jablanica je obaviještena da je u proteklom, nepoznatom vremenskom razdoblju od strane nepoznatih počinitelja s repetitora na lokalitetu Borovik, u mjestu Sovići, općina Jablanica, otuđen klima uređaj, vlasništvo HT Eronet. Upoznat je nadležni tužitelj, i izvršen je očevid'', priopćio je MUP HNŽ-a.

U srijedu je izvršen pokušaj provale u benzinsku crpku na Žovnici. Na mjesto događaja su izašli pripadnici policije, te je utvrđeno da su nepoznati počinitelji oštetili vrata sa zadnje strane crpke, ali u istu nisu ulazili.

Istog dana u Konjicu je u TC Bingo dvije osobe su otuđile električni aparat za šišanje. Na mjesto događaja su izašli pripadnici policije koji su pomoću snimki nadzornih kamera utvrdili da se radi o M.Č. i A.K. Isti su pronađeni i lišeni slobode, te je urađena kriminalistička obrada.

Za protekla 24 sata (27/28.01.2016.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 9 prijave; na području Mostara 3, na području Konjica 2, na području Jablanice 2, na području Stoca 1, na području Čapljine 1.
Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 2 prekršaja i to na području Mostara.
Iz oblasti sigurnosti prometa registrirana je 1 prometna nezgoda i to na području Konjica. Nije bilo ozlijeđenih osoba.
Kopirati
Drag cursor here to close