Naknadno se predao

Ljubuški: Pijani 18-godišnjak automobilom usmrtio pješakinju i pobjegao

Pijani 18-godišnjak Land Roverom je udario pješakinju pri tom je usmrtivši te je pobjegao s mjesta nesreće
Vijesti / Crna Kronika | 20. 11. 2017. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pješakinja (44) je poginula kada je na nju automobilom Land Rover naletio pijani 18-godišnji vozač u Ulici hrvatskih branitelja u Ljubuškom u nedjelju u 3.50 sati te pobjegao s mjesta nesreće, potvrđeno je za Bljesak.info iz policije.

 ''Smrtno je stradala E.L. (1973. godište), rođena u Skoplju, Makedonija, a nastanjena u Ulici fra Matije Divkovića u Ljubuškom'', izjavio je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Dražan Bošnjak.

Policijska patrola zatekla je beživotno tijelo žene uz desni rub kolnika u navedenoj ulici, a smrt je konstatirala ekipa Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Ljubuški.

''Oko 5.00 sati u PU Ljubuški pristupio je L.G. (1999. godište) iz Proboja kod Ljubuškog koji je priznao da je uzrokovao prometnu nesreću. Alkotestom je utvrđeno da je L.G. imao koncentraciju od 2,0 g/kg alkohola u organizmu te je lišen slobode. Nakon kriminalističke obrade pušten je na slobodu, a izvješće o počinjenom kaznenom djelu bit će dostavljeno Tužiteljstvu'', izjavio je glasnogovornik Bošnjak za Bljesak.info.

Očevid su na mjestu nesreće izvršili dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH te pripadnici Odjela kriminalističke policije Ljubuški.

Inače, u protekla tri dana na području ŽZH dogodilo se devet prometnih nesreća.

Kopirati
Drag cursor here to close