Studenci

Ljubuški: Mladić izvršio samoubojstvo skokom s mosta na autocesti

Vijesti / Crna Kronika | 11. 11. 2015. u 15:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu nedugo poslije 13 sati Policijska uprava Ljubuški zaprimila je dojavu o pronalasku beživotnog tijela nepoznate muške osobe u mjestu Studenci.

Policijski službenici su izašli na mjesto događaja, te je utvrđeno da je mlađa muška osoba počinila samoubojstvo skokom s nadvožnjaka koji se nalazi na autocesti na magistralnu cestu M-6.

Policijski službenici PU Ljubuški izvršili su očevid na mjestu događaja, te se radi na identifikaciji muškarca. Poduzet će se dalje mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog događaja, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH za Bljesak.info.

Tijelo mladića je pregledala dežurna liječnica Doma zdravlja Ljubuški, koja je konstatirala smrt, a očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Ljubuški.

Tijekom srijede navečer rodbina je identificirala pokojnika, a izvršenom identifikacijom utvrđeno je da se radi o 27-godišnjem hrvatskom državljaninu, s boravištem u Metkoviću. Po nalogu županijskog tužitelja u četvrtak će se izvršiti obdukcija tijela pokojnika.

Kopirati
Drag cursor here to close