MUP ŽZH

Ljubuški: Brat nožem u kući ozlijedio brata

Vijesti / Crna Kronika | 07. 11. 2014. u 13:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak u 06:50 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je, na širem području općine Ljubuški, izvršeno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv života i tijela.

Slobode je lišen 21-godišnjak koji je osumnjičen da je, u obiteljkoj kući, nožem napao 32-godišnjeg brata i nanio mu tjelesne ozljede, zbog kojih je isti hospitaliziran u SKB Mostar.

U četvrtak poslijepodne, zbog zdravstvenih smetnji osumnjičeni 21-godišnjak prevezen je na Odjel psihijatrije SKB Mostar, te će se naknadno nad istim izvršiti kriminalistička obrada.

Policijski službenici PU Ljubuški na licu mjesta izvršili su očevid, te u koordinaciji sa Županijskim tužiteljstvom poduzimaju druge mjere i radnje u cilju dokumentiranja izvršenog kaznenog djela, navedeno je iz MUP-a ŽZH.

Napomenut ćemo kako je redakcija portala Bljesak.info od policije tražila barem inicijale ozlijeđene osobe kako bismo mogli provjeriti u SKB Mostar o kakvim se ozljedama (težim ili lakšim) radi, te je li 32-godišnjak životno ugrožen.

Međutim, iz policije nisu željeli dati bilo kakvu dalju informaciju o navedenom događaju. Također iz Ureda za informiranje SKB Mostar nisu bili u mogućnosti dati precizniju informaciju o ozlijeđenoj osobi jer nisu imali inicijale, te je na ovaj način javnost ostala uskraćena za potpunu informaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close