lažna dojava

Ljubuška policija rasvijetlila lažnu dojavu o bombi

Vijesti / Crna Kronika | 10. 07. 2015. u 12:19 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo lažnog prijavljivanja koje je počinjeno na štetu tvrtke Ekofilm d.o.o., priopćeno je iz MUP-a ZHŽ-a.

U srijedu u 20:54 sata PU Ljubuški zaprimila je anonimnu telefonsku dojavu da je postavljena bomba u prostorijama tvrtke Ekofilm d.o.o., a koja se nalazi u Ulici Stjepana Radića u Ljubuškom. Policijski službenici izišli su na mjesto događaja te naložili evakuaciju svih osoba iz objekta navedene tvrtke kao i gašenje strojeva, a naložena je i evakuacija djelatnika obližnje benzinske crpke "Tiol", nakon čega je mjesto osigurano.

Izvršenim pregledom objekta tvrtke "Ekofilm" d.o.o., kao i pregledom kruga poduzeća utvrđeno je da je dojava bila lažna, a daljnjim operativnim radom došlo se do saznanja o mogućem počinitelju.

U službenim prostorijama PU Ljubuški jučer je izvršena kriminalistička obrada nad A. H. (22), sa šireg područja općine Ljubuški, kojom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinio opisano kazneno djelo.

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv A. H. (22), zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo lažno prijavljivanje.

Kopirati
Drag cursor here to close