Zaredao

Livno: Iz više šupa otuđen alat i suho meso

Vijesti / Crna Kronika | 29. 01. 2016. u 20:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom jutra u četvrtak djelatnici Policijske postaje Livno zaprimili su više prijava o izvršenim pravalama u pomoćni objekt - šupu u ul. fra. Anđela Kaića u Livnu.

Osim toga izvršena je provala u podrumske prostorije obiteljske kuće u ul. Kalajdžinica u Livnu i u pomoćni objekt garažu u mjestu Begovača, Livno.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, te tom prilikom utvrdili da je iz šupe otuđena električna bušilica i produžni elektro kabel, iz podrumskih prostorija otuđena je određena količina suhog mesa i nešto alata, a iz pomoćnog objekta garaže u mjestu Begovača, iz tri motorna vozila otuđena su tri akumulatora nepoznate marke.

Također, istog dana u 12 sati zaprimljena je dojava da je izvršena provala u pomoćni objekat - šupu u ul. Ivana Čelana u Livnu i u pomoćni objekat - šupu u ul. S. Radića u Livnu.

Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je iz pomoćnom objekta u ul. I. Čelana otuđeno oko 50 metara elektro kabela, a iz šupe u ul. S. Radića, oko 20 kg suhog mesa i pet litara alkoholnog pića. Daljnji operativni rad je u tijeku, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close