Uhićen

Lažno se predstavljao kao policajac i zaustavljao automobile

Objasnio je da je ta osoba na sebi imala zelenu uniformu i da se predstavilo kao pripadnik federalne policije, te da je tražilo na uvid osobne dokumente.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 02. 2018. u 20:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osoba čiji su inicijali V.S. /44/ iz Brčkog lišena je slobode, jer je na području općine Šipovo zaustavljalo automobile i lažno se predstavljalo kao policajac,  priopćeno je u Policijskoj upravi Mrkonjić Grad.

Policijskoj stanici Šipovo se pola sata iza ponoći obratio tridesetdevetogodišnjak iz Šipova i prijavio da ga je iste noći, dok se vozio putničkim motornim vozilom regionalnim putem Šipovo-Kupres, u mjestu Janjske Otoke zaustavilo nepoznato lice koristeći stop tablice.

Objasnio je da je ta osoba na sebi imala zelenu uniformu i da se predstavilo kao pripadnik federalne policije, te da je tražilo na uvid osobne dokumente.

Policijski službenici Policijske stanice Šipovo u suradnji sa Jedinicom za podršku Policijske uprave Mrkonjić Grad pronašli su rano ujutro u mjestu Krčevine u Šipovu putničko motorno vozilo ''mitsubishi'' pored kojeg je stajalo nepoznata osoba u zelenoj uniformi držeći u ruci stop tablicu. Utvrdili su da se radi o osobi V.S. iz Brčkog koja je lišena slobode.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade pusti na slobodu.

Kopirati
Drag cursor here to close