Kupalište ''Mejdan''

Kupanje na Neretvi (opet) pošlo po zlu: Mostarci u novoj akciji spašavanja

''Ovo se ne događa prvi put, ovdje je potrebna dežurna spasilačka ekipa, ovakve stvari se događaju skoro svakodnevno, samo se o tome ne piše''
Vijesti / Crna Kronika | 03. 08. 2022. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je u srijedu 3. kolovoza prvobitno objavljeno kako je muška osoba skočila sa Starog mosta i nestala u Neretvi, radi se naime o netočnim informacijama.

Da je Neretva nepredvidiva i opasna izgleda da nisu znale dvije djevojke koje su se kupale na poznatom mostarskom kupalištu - tzv. Mejdanu.

Naime, kako Bljesak.info doznaje dvije ženske osobe, strankinje - kupale su se na plaži iznad Starog mosta u želji da se rashlade. U jednom trenutku brzina Neretve je iznenadila jednu od njih nakon čega ju je rijeka počela nekontrolirano nositi a djevojka je počela gubiti dah.

Foto: Bljesak.info / Policija na terenu

''Na svu sreću, nju je ugledao ribar koji je skočio za njom da je spasi. Voda ih je nosila sve do Starog mosta gdje ih sačekao čamac koji vozi turiste ispod mosta. U pomoć su priskočili i skakači koji su tu svakodnevno. Ovo se ne događa prvi put, ovdje je potrebna dežurna spasilačka ekipa, ovakve stvari se događaju skoro svakodnevno, samo se o tome ne piše'', kazao je Lorens Listo, predsjednik Kluba skakača 'Mostari' za Bljesak.

IZ MUP-a su za portal Bljesak.info kazali kako nemaju nikakvu prijavu niti informacija o ovom događaju. 

Djevojku je s mjesta događaja odvezlo vozilo Hitne pomoći.

Foto: Bljesak.info /  Neretva opet pokazala svoju okrutnost

Podsjećamo, prije tri mjeseca, mladog Amerikanca spasili su Admir Delić Guma i Ali Hamza Duraković koji vozi turiste na čamcu. Svojom hrabrošću i prisebnošću brzo su djelovali i uspjeli spasiti jedan život.

 

Kopirati
Drag cursor here to close