ugrijalo

Kravice: Arapi u tučnjavi s Ljubušacima

Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2016. u 18:05 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Ljubuški zaprimila je prijavu da je na kupalištu Kravice, u mjestu Studenci, 5. kolovoza, izbila tučnjava u kojoj je sudjelovalo nekoliko osoba.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta su izišli i intervenirali policijski službenici PU Ljubuški.

‘’U službene prostorije PU Ljubuški privedeno je više osoba – dva državljanina Bahraina (riječ je o muškim osobama, rođenima 1991. i 1992. godine) i tri BH državljanina (riječ je o muškim osobama s područja općina Ljubuški, rođenima 1963., 1959. i 1986. godine). U tijeku je prekršajna obrada – uzimanje iskaza od sudionika incidenta, uzimanje izjava od svjedoka, itd., koja ima za cilj utvrditi sve okolnosti vezane za ovaj incident’’, stoji u izvještaju MUP ZHŽ.

Nakon završetka prekršajne obrade PU Ljubuški će počiniteljima prekršaja uručiti prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja u iznosu od 400,00 do 800,00 KM.

‘’Želimo naglasiti da je riječ o izoliranom incidentu, u kojem je sudjelovao manji broj osoba. Odmah nakon policijske intervencije brojni posjetitelji Kravice – domaći stanovnici i turisti iz Italije, arapskih zemalja i dr.) nastavili su u miru i bez ikakvih tenzija uživati u prirodnim ljepotama vodopada Kravice’’, poručili su iz MUP ZHŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close