Cjelodnevna drama

Kraj drame u Požegi: Policija uhitila 43-godišnjaka sa bombom

Muškarac (43) u Požegi nakon što se posvađao sa susjedom koji je pozvao policiju u utorak se oko devet sati zatvorio u kuću i zaprijetio da će počiniti samoubojstvo.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 10. 2017. u 19:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je uhitila 43-godišnjaka oko 15.30 sati kad im se sam predao. Drama je trajala od devet ujutro kad se muškarac zabarikadirao u kuću nakon svađe sa susjedom, pišu 24sata.

Muškarac (43) u Požegi nakon što se posvađao sa susjedom koji je pozvao policiju u utorak se oko devet sati zatvorio u kuću i zaprijetio da će počiniti samoubojstvo. Prije toga je verbalno izvrijeđao policajce koji su došli po dojavi njegovog susjeda. Nakon toga započela je drama koja je okončana u 15.30 sati kada se muškarac predao policiji.

Oko kuće muškarca je puno policije, osim požeških stigle su im i kolege iz Osijeka. Prilazi iz svih ulica bili su zapriječeni policijskim trakama. Neki su pošli na mjesno groblje sa cvijećem i svijećama, ali policija ih je uljudno zamolila da se vrate i to obave neki drugi puta. Dario Dasović, načelnik PU Požeško slavonske rekao je da su muškarcem stalno razgovarali.

Kopirati
Drag cursor here to close