Audi A6

Kradljivac u Sarajevu pokušao ukrasti vozilo u kojem su bila djeca direktora banke

Vijesti / Crna Kronika | 03. 07. 2017. u 20:13 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Generalni direktor turske Ziraat banke u Bosni i Hercegovini i supruga u subotu navečer, nešto iza ponoći, ispred sarajevskog hotela Holiday, izašli su iz auta kako bi se pozdravili s prijateljima i izvadili kovčege iz drugog auta.

U njihovom Audiju A6 ostalo je dvoje maloljetne djece, a u samo nekoliko trenutaka odvila se prava drama, javlja Dnevni avaz.

Ali Riza Akbas ostavio je ključ u bravi i upaljeno vozilo, a nepoznati kradljivac je to iskoristio, utrčao u auto i odvezao se. No, nije stigao daleko. Očito nije znao da su djeca još u vozilu. Zaustavio se nakon 30-40 metara i istrčao iz vozila i nastavio bježati.

Šokirani Akbas odmah je potrčao za autom, ali mu je kradljivac uspio pobjeći jer je u trku pao i ozlijedio se. Djeca su se pak uplašila, ali nisu ozlijeđena.

Očevici drame kažu da je vlasnik vozila bio sav krvav, ali sretan što se ništa nije dogodilo djeci.

"Najvjerojatnije da je vlasnika automobila netko pratio s namjerom da ukrade auto, te kada se ovaj parkirao, lopov je uletio u vozilo. Lopov ili više njih, vjerojatno, nisu znali da su djeca u autu", kazao je za Avaz izvor dobro upućen u istragu.

"U službene prostorije Prve Policijske uprave 2. srpnja u 1.25 sati pristupio je A.A.R., privremeno nastanjen u Sarajevu i prijavio da je nepoznata osoba istog dana oko 00.10 sati u ulici Zmaja od Bosne, općina Centar Sarajevo, pokušala ukrasti njegovo vozilo marke Audi A6. O ovom slučaju je obaviješten tužitelj Kantonalnog tužiteljstva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršitelja", kazali su za Avaz iz MUP-a KS.

Kopirati
Drag cursor here to close