Hitno će biti prebačen u Beograd

Košarkaš Ognjen Kuzmić teško ozlijeđen u prometnoj nesreći kod Banja Luke

Kuzmić će biti hitno prebačen u Beograd zbog teških ozljeda glave i prsnog koša.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 07. 2019. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri osobe zadobile su ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju rano ujutro u mjestu Ramići, na magistralnoj cesti Banja Luka – Prijedor, potvrdila je Feni glasnogovornica Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović. 

Neslužbeno, u sudaru Porschea i BMW-a teže su ozlijeđeni košarkaš Ognjen Kuzmić (1990.) iz Doboja i Bogdan Ilić (1990.) iz Bijeljine, dok su lakše ozljede zadobili Marko Miljatović (1987.) i Dražen Janjanin (1989.) oba iz Prijedora. 

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, rodom iz Doboja, Ognjen Kuzmić, kao i Ilić su bili u Porscheu u trenutku prometne nesreće, oko 5:00 sati. 

Foto: Srđan Stevanović | Starsport / Ognjen Kuzmić



Policijski službenici Policijske stanice za sigurnost prometa Banja Luka su izvršili očevid, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka. 

U tijeku je rad na utvrđivanju svih okolnosti prometne nesreće i odgovornosti sudionika, istaknula je Markanović.

Blic.rs je naknadno objavio da će košarkaš Ognjen Kuzmić biti hitno prebačen u Beograd zbog teških ozljeda glave i prsnog koša.

''KK Crvena zvezda sa žaljenjem obavještava srpsku košarkašku javnost da je u nedjelju u jutarnjim satima na magistralnoj cesti Banja Luka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživio tešku prometnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživio teške ozljede glave i prsnog koša, i zbog delikatnosti ozljeda i u tijeku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd'', navodi se u priopćenju kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close