SIPA

Konjic: Uhvaćen zbog krivotvorenja novca

Prilikom pretresa prostorija koje koristi osumnjičena osoba, policijski službenici SIPA-e otkrili su i privremeno oduzeli određenu količinu lažnog novca u apoenima od 50, 100 i 200 konvertibilnih maraka...
Vijesti / Crna Kronika | 03. 07. 2021. u 08:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u petak 2. srpnja na području Konjica, pretresli jednu lokaciju i slobode lišili jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je  počinilo kazneno djelo iz člana 205. Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine “Krivotvorenje novca”.   

Prilikom pretresa prostorija koje koristi osumnjičena osoba, policijski službenici SIPA-e otkrili su i privremeno oduzeli određenu količinu lažnog novca u apoenima od 50, 100 i 200 konvertibilnih maraka, opremu za izradu lažnog novca te druge predmete koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku. 

Navedena osoba privedeno je u prostorije SIPA-e i ispitano u svojstvu osumnjičene osobe. O realizaciji gore navedenih aktivnosti policijski službenici SIPA-e sačinit će odgovarajuće izvještaje, koji će zajedno sa prilozima biti dostavljeni Sudu BiH i Tužiteljstvu BiH. 

Kopirati
Drag cursor here to close