Pet smotuljaka

Konjic: Pao sa većom količinom speeda

U kući i stanu pronađena je veća količina bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu Speed, digitalna vaga za precizno mjerenje, više komada pvc vrećica i pvc folija za pakiranje.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 11. 2023. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inspektori Odjela za posebne namjene, Sektora krim. policije MUP-a HNŽ su, postupajući po provedbi plana borbe protiv suzbijanja opojnih droga, u mjestu Drecelj, grad Konjic, izvršili pregled osobe M.K. (1997) iz Konjica.

One je tom prilikom predao pet smotuljaka u prozirnoj pvc foliji sa sadržajem bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu Speed.

Postupajući po operativnim saznanjima i nakon pribavljenih potrebnih naredbi, policijski službenici SKP MUP-a HNŽ i Odjela krim. policije PU Konjic izvršili su pretres vikend kuće u mjestu Drecelj, kao i stana u Konjicu, koje koristi navedena osoba.

U kući i stanu pronađena je veća količina bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu Speed, digitalna vaga za precizno mjerenje, više komada pvc vrećica i pvc folija za pakiranje.

''S navedenim upoznat nadležni tužitelj, a predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti. M.K. je lišen slobode, te je nad istim urađena kriminalistička obrada'', dodaju iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close