Buran vikend

Konjic: Dvojica tukla trećeg, on otišao po oružje i ranio napadača

Dvije osobe na parkingu ugostiteljskog objekta tukli su treću osobu, koju su oborili na zemlju, a policiji u Konjicu je prijavljeno da su se čula i dva pucnja iz vatrenog oružja.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 08. 2022. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U noći sa subote na nedjelju, iza ponoći, na parkingu ugostiteljskog objekta u Konjicu, dvojica napadača su fizički nasrnuli na treću osobu, da bi potom došlo i do upotrebe vatrenog oružja.

Dvije osobe na parkingu ugostiteljskog objekta tukli su treću osobu, koju su oborili na zemlju, a policiji u Konjicu je prijavljeno da su se čula i dva pucnja iz vatrenog oružja, javlja Radio Konjic.

Dolaskom patrole je utvrđeno da su dvojica napali trećeg, nakon čega se on udaljilo do automobila, uzeo vatreno oružje, vratio se i pucao u jednog od napadača te ga ranio u natkoljenicu.

Nakon toga su mu dvojica napadača oteli oružje te mu udarcima nanijeli teške ozljede zbog kojih je prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar na daljnje liječenje.

Osobi koja je zadobila ozljede iz vatrenog oružja medicinska njega je pružena u bolnici u Konjicu. Druga osoba koja je sudjelovala u napadu je uhićena.

Kopirati
Drag cursor here to close