Izravan sudar

Kod Zvornika poginuo bračni par iz Srbije, ozlijeđena 4-godišnjakinja

Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2016. u 16:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bračni par poginuo je u sudaru putničkog i teretnog vozila koji se dogodio u nedjelju na magistralnoj cesti Milići-Zvornik u mjestu Vukšić Polje, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina.

Glasnogovornica CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović rekla je da dijete koje se sa njima nalazilo u automobilu nakon ukazane medicinske pomoći u Milićima prebačeno u Zvornik na dalje liječenje.

Prometna nesreći dogodila se u 15:15 sati, a sudarili su se teretno vozilo Mercedes i putnički automobil Škoda, navodi Srna. Na dionici ceste gdje se dogodila nesreća do okončanja očevida bio je potpuno obustavljen promet.

Supružnici koji su danas poginuli u teškoj prometnoj nesreći na magistralnoj cesti Milići-Zvornik u mjestu Vukšić Polje su državljani Srbije sa inicijalima DŽ.P. i N.P., rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina. Iz osobnog automobila jedino je preživjela njihova 4-godišnja kćerka.

Četvorogodišnja djevojčica iz Beograda koja je danas teško ozlijeđena u prometnoj nesreći kod Milića, upućena je nakon reanimacije i saniranja ozljeda u Općoj bolnici u Zvorniku u Dječju kirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, rekao je Srni dežurni kirurg zvorničke bolnice Milan Vidović.

Vidović je rekao da je djevojčica dovezena u Kliničku ambulantu Opće bolnice Zvornik u veoma teškom stanju. "Djevojčica je zadobila otvoreni prijelom lijeve nadlaktice, prijelom desne natkoljenice i ima teške ozljede tijela i glave", naveo je Vidović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close