Tragedija

Kod Zvornika poginula 19-godišnja trudnica

Vijesti / Crna Kronika | 11. 09. 2015. u 08:14 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trudnica iz Kalesije, S.B., preminula je od ozljeda koje je zadobila u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na magistralnoj cesti Zvornik - Bijeljina, u mjestu Tabanci.

Do prometne nesreće je došlo u 19:40 sati, kada je putnički automobil 'Fiat bravo', kojim je upravljao suprug nastradale trudnice, E.I., iz Kalesije, sletio sa kolnika. Devetnaestogodišnja trudnica bila je na mjestu suvozača u automobilu.

Ona je, u slijetanju vozila s kolnika, zadobila ozljede opasne po život. Ukazana joj je medicinska pomoć u Domu zdravlja u Zvorniku, nakon čega je zbog težine ozljeda prevezena u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla, gdje je preminula od ozljeda.

Devetnaestogodišnja S.B. iz Kalesije koja je život izgubila u prometnoj nezgodi bila je u šestom mjesecu trudnoće, potvrđeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Pripadnici Odjeljenja prometne policije Zvornik izvršili su očevid, a o svemu je obaviješten i nadležni tužitelj koje je naložio poduzimanje svih potrebnih mjera i radnji, radi utvrđivanja točnih uzroka koji su doveli do ove tragedije.

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina još jednom apeluju na sve vozače i sudionike u prometu da brzinu kretanja motornog vozila prilagode uvjetima i stanju ceste, kako bi izbjegli prometne nezgode sa najtežim posljedicama.

Kopirati
Drag cursor here to close