Zapljena

Kod Posušja u osobnom autu zaplijenjeno 40 kilograma duhana

Vijesti / Crna Kronika | 03. 07. 2017. u 16:25 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Gorica 3.7.2017. godine su spriječili nezakonit promet 40 kilograma rezanog duhana bez akciznih markica. Otkriven je graničnom kontrolom Citroëna, bh. registarskih oznaka, u graničnom pojasu na području Posušja.

Vozilom je upravljao G. P. (1983.), državljanin Bosne i Hercegovine. Prema nalogu tužitelja Tužiteljstva BiH, duhan je privremeno oduzet, a protiv G. P. bit će podneseno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Nezakonit promet akciznih proizvoda'.

Službenici PGP Bijeljina 1.7.2017. otkrili su četiri osobe afroazijskog podrijetla u ilegalnom prelasku državne granice. Kontrolirane su na Međunarodnom željezničkom graničnom prijelazu Bijeljina.

Nisu posjedovale identifikacijske isprave, a u razgovoru s našim službenicima su izjavili da dolaze iz Pakistana. Sukladno Sporazumu o readmisiji, strani državljani su predati službenicima Stanice granične policije Sremska Rača Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, navedeno je u izvješću iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close