Pretres

Kod dvojice Čitlučana pronađena droga i zračna puška

Policija je kod M.J. (1964.) pronašla i izuzela oko pola kilograma biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, više komada izlomljenih dijelova biljaka na sušenju i jednu zračnu pušku
Vijesti / Crna Kronika | 19. 10. 2018. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prilikom pretresa kuća dvojice Čitlučana policija je u četvrtak pronašla oko kilogram marihuane i jednu zračnu pušku, doznaje su u petak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).   

Policija je kod M.J. (1964.) pronašla i izuzela oko pola kilograma biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, više komada izlomljenih dijelova biljaka na sušenju i jednu zračnu pušku, a kod I.J. (1955.) također oko pola kilograma biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. 

Pretres su po naredbi Općinskog suda Čitluk, izvršili djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ, uz potporu postrojbe za potporu MUP-a, te policijskih postaja Mostar-Jug i Mostar-Centar. 

Istog dana, oko 9:55 sati PU Mostar obratili su se D.K. (1996.), J.M. (1996.) i D.D.T. (1997.), svi iz Mostara, koji su prijavili da su ih na Trgu Musala u tom gradu fizički napale tri nepoznate muške osobe. 

Tom prilikom teške ozljede zadobio je D.K., dok je D.D.T. lakše ozlijeđen. 

O svemu su odmah upoznati djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ koji poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela. 

Kopirati
Drag cursor here to close