Prodaja i pljačka

K'o novo: Krao vodomjere, pa ih prodavao prodavaču

Vijesti / Crna Kronika | 12. 03. 2015. u 10:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Stanice javne sigurnosti Istočno Novo Sarajevo lišili su slobode muškarca S.Ć. iz Istočne Ilidže zbog postojanja osnova sumnje da je na području Istočnog Sarajeva otuđio više vodomjera, objavljeno je iz Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo.

Policija je muškarca privela te je tijekom kriminalističke obrade priznao da je 5. ožujka, iz haustora stambene zgrade u Dabrobosanskoj ulici, općina Istočna Ilidža, nasilno otvorivši ulazna vrata i uz pomoć podesnog alata otuđio četiri vodomjera, prenosi Srna.

Osumnjičeni je priznao i da je 8. ožujka ove godine, iz haustora stambene zgrade u ulici Nikole Tesle, općina Istočno Novo Sarajevo, na isti način, iz metalnih kutija otuđio pet komada vodomjera, te da ih je prodao nepoznatoj osobi koje posjeduje prodajni prostor u sklopu tržnice "Heco prom", Kanton Sarajevo.

Policijski službenici Stanice javne sigurnosti Istočno Novo Sarajevo u suradnji s policijskim službenicima MUP-a Kantona Sarajevo, utvrdili su da je vodomjere kupio M.N. nastanjen na Ilidži, Kanton Sarajevo, koji je lišen slobode.

Kopirati
Drag cursor here to close