Pola milijuna KM

Klek: Policija zaplijenila 34 kilograma marihuane

Vijesti / Crna Kronika | 30. 11. 2015. u 13:40 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dubrovačko-neretvanska policija zaplijenila je tijekom vikenda više od 34 kilograma marihuane, čija je cijena na ilegalnom tržištu više od dva milijuna kuna, oko 500.000 KM, izvijestili su u ponedjeljak iz policije.

"Tijekom posljednja dva dana granična policija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u dva odvojena slučaja zaplijenila je više od 34 kilograma marihuane. Droga je pronađena u vozilima dvojice crnogorskih državljana, koji se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnjiče za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama", navodi se u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske.

U prvom slučaju u subotu popodne na ulaznoj graničnoj kontroli na GP Klek u osobnom vozilu crnogorskih registracija pronađeno je 20 paketa s ukupno 11,3 kg marihuane. Automobil je vozio 30-godišnji državljanin Crne Gore.

Druga zapljena je bila u nedjelju ujutro prilikom pretrage vozila također crnogorskih registracija, kojeg je vozio 26-godišnji muškarac iz Crne Gore, kada je pronađeno 48 paketa, odnosno 23 kilograma marihuane.

Kopirati
Drag cursor here to close