Serija sudara u Mostaru, od Ortiješa, pored Ere do Mostarke

Serija sudara u Mostaru, od Ortiješa, pored Ere do Mostarke

Vijesti / Crna Kronika | 14. 06. 2019. u 18:26 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas bilježimo još jednu prometnu nezgodu na prometnici M17 južno od Mostara. U naselju Ortiješ teško su oštećena dva osobna vozila VW Polo i Ford Focus.

Kako nam piše čitatelj, u sudaru je navodno sudjelovalo i teretno vozilo. Za sada nam nije poznato ima li ozlijeđenih osoba, a prema onome što se može vidjeti, promet nije obustavljen.

Policija regulira promet koji se odvija usporeno do završetka uviđaja i uklanjanja vozila s prometnice.

Foto: Bljesak.info / Ford oštećen u sudaru u Ortiješu
Foto: Bljesak.info / Vozila oštećena u sudaru u Ortiješu

Drugi sudar u kratkom vremenskom razdoblju dogodio se u gradu na križanju ulica Kardinala Stepinca i Dr. Ante Starčevića. U njemu je sudjelovalo dostavno vozilo na njemačkim registarskim oznakama i jedno taxi vozilo. Osim manje materijalne štete ne vjerujemo kako je bilo ozlijeđenih osoba.

Foto: Bljesak.info / Lakša prometna kod hotela Ero
Foto: Bljesak.info / Lakša prometna kod hotela Ero

Policija je još uvijek bila na prvoj prometnoj nezgodi kada se skoro u isto vrijeme dogodila i treća na križanju ulica Kralja Tomislava (Avenija) i Splitske, kod zgrade Mostarke.

Kako nam piše reporter s mjesta nezgode, u križanju je osobno vozilo Mercedes ostvarilo kontakt s kamionom. Nakon lakšeg sudara, Mercedes je završio u suprotnom prometnom traku ispred drugog kamiona koji se kretao od vrha Avenije prema jugu.

Promet je nakon ovoga u potpunosti obustavljen lijevom stranom Avenije, a formirane su velike gužve. Čeka se dolazak ekipe za uviđaj PU Mostar.

Foto: Bljesak.info / Mercedes kod Mostarke završio u suprotnoj traci
Foto: Bljesak.info / Kamion koji se sudario s Mercedesom kod Mostarke
Kopirati
Drag cursor here to close