Banja Luka

Jednomjesečni pritvor za petero uhićenih u akciji ''Kavez''

Petorka je od kolovoza 2019. do veljače ove godine, posredovala u prodaji i kupovini opojne droge te neovlašteno stavljala u promet heroin, marihuanu, speed i druge supstance, korisnicima na području Banja Luke.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 02. 2020. u 17:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za pet osoba uhićenih u akciji ''Kavez'', zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, danas je određen jednomjesečni pritvor, potvrđeno je iz Okružnog suda u Banjoj Luci.

Radi se o Savi Čoliću (1988.), Draganu Narančiću (1993.), Lori Glušici (1999.) i Radovanu Stankoviću (1971.) iz Banje Luke te Vinku Đuriću (1988.) iz Doboja.

Oni su, od kolovoza 2019. do veljačeove godine, posredovali u prodaji i kupovini opojne droge te neovlašteno stavljali u promet heroin, marihuanu, speed i druge supstance, korisnicima na području grada Banja Luke.

Lišeni su slobode u okviru višemjesečne zajedničke akcije Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, Uprave za organizirani i teški kriminalitet MUP-a RS, te policijskih uprava Banja Luka, Zvornik, Doboj i Bijeljina.

Tužitelj Okružnog tužiteljstva u Banjoj Luci stavio je prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog opasnosti od bijega, postojanja osnovane bojazni da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti kazneno djelo.

Kopirati
Drag cursor here to close