nesreća

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Ljubuškog

Vijesti / Crna Kronika | 17. 11. 2016. u 12:46 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se prije podne dogodila na regionalnom putu R-423 u mjestu Hardomilje – Žabar u općini Ljubuški, potvrđeno je Feni iz ljubuške policije.

U nesreći je sudjelovalo putničko vozilo te autocisterna.

U četvrtak u 10:20 sati, na regionalnoj cesti R-423 u mjestu Hardomilje, općina Ljubuški, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao J. M. (69) iz mjesta Stubica, općina Ljubuški.

Očevid su izvršili županijski tužitelj i policijski službenici PU Ljubuški.

J. M. (69) je upravljao putničkim vozilom marke 'Opel', bh. registarskih oznaka, kojim se s lokalne ceste uključivao u promet na regionalnu cestu R-423, te je tom prilikom ostvaren kontakt s teretnim vozilom marke 'Mercedes' bh. registarskih oznaka, kojim je upravljao S. Č. (33) iz Banja Luke, koje se regionalnom cestom R-423 kretalo iz smjera Bijače u smjeru Teskere, navodi se iz županijskog MUP-a.

Od zadobivenih ozljeda vozač Opela je na licu mjesta podlegao, a na vozilima je nastala velika materijalna šteta. Zbog vršenja očevida promet tom dionicom ceste je bio obustavljen u vremenu od 10:30 do 14:15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close