Trebinje

Jedna osoba privedena zbog ubojstva kick boksera

Vijesti / Crna Kronika | 25. 05. 2015. u 13:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom ubojstva Marka Đerića iz Trebinja, jedna osoba uz izvještaj o kaznenom djelu 'Ubojstvo' predato je Okružnom tužiteljstvu Trebinje na dalje postupanje, priopćeno je iz CJB Trebinje. Glasnogovornik Okružnog tužiteljstva Trebinje Srđan Vukanović potvrdio je da je jedna osoba procesuirana u Okružno tužiteljstvo.

"Danas u toku dana CJB Trebinje je dostavio izvještaj o kaznenom djelu 'Teško ubojstvo' protiv jedne osobe. Radi se o osobi inicijala R.A. (1996.) iz Trebinja zbog sumnje da je počinio kazneno dijelo 'Teško ubojstvo' iz člana 149 kaznenog zakona.

Naime, on se sumnjiči da je u ranim jutarnjim satima ispalio više hitaca u smjeru Marka Đerića iz Trebinja, od koga je nastradali zadobio jednu prostrijelnu ranu, i od posljedica toga preminuo na licu mjesta.

Tijekom dana bit će saslušan u Tužiteljstvu od strane postupajućeg tužitelja, nakon čega će se tužitelj izjasniti o prijedlogu za određivanje pritvora", rekao je Vukanović i dodao da je noćas kasno završena obdukcija tijela nastradalog koju je naložio dežurni Okružni tužitelj, a izvršio patolog dr. Željko Karan iz Banja Luke.

"Obdukcija je završena sinoć i radi se o strijelnoj rani čiji je otvor na leđima, a izlaz je u predjelu grudnog koša sa lijeve strane, sa nažalost gotovo razorenjem srca, pa je prema tome uzrok smrti očigledan", rekao je dr. Karan i dodao da postoje podaci sa mjesta događaja da je pronađeno sedam čahura, ali je njega pogodio samo jedan metak, prenio je 'Dnevni avaz'.

Kopirati
Drag cursor here to close