Kupres-Šipovo

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći na Kupresu

Vijesti / Crna Kronika | 24. 06. 2014. u 10:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak u 19:10 sati dogodila se prometna nezgoda na regionalnoj cesti R-415, Kupres - Šipovo, u mjestu Lovrića Dolina, općina Kupres.

U ovoj nesreći su sudjelovali: B.D. rođen 1969. godine u Kupresu upravljajući vozilom "Pasatt" koji je tom prilikom smrtno stradao i B. K. rođen 1954. godine u Kupresu, upravljajući vozilom "Mercedes" koji je zadobio lakše tjelelsne ozljede.

Suvozač u "Mercedesu" J.D. rođen 1947. godine u Kupresu, zadobio je teže tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Kupres prevezen u Županijsku bolnicu u Livno, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Tijelo smrtno stradalog B. D. prevezeno je u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livno, gdje će se obaviti obdukcija. Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad i Županijski tužitelj Hercegbosanske županije, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

Kako je za Bljesak.info priopćeno iz Ureda za informiranje MUP-a HBŽ radi se o izravnom sudaru. "Vjerojatno je vozač 'Passata' iz neutvrđenih razloga prešao u suprotni kolnički trak i tom prilikom se izravno sudario sa nadolazećim 'Mercedesom'. B.D. je preminuo na mjestu nesreće, a tijekom dana obavit će se obdukcija smrtno stradalog", navedeno je u izjavi.

Kopirati
Drag cursor here to close